• Astral görüş

    Fiziki bedenimizde 220 derecelik görüş açısına sahibiz. Astral bedendeyse 360 dereceden fazla görüş açısı vardır ve aynı anda tüm yönleri görebilirsiniz.Bu, küresel görüştür. Projeksiyon sırasında alışkanlık bizi sadece ön görüntü olarak hissettiğimiz tek bir yönde dikkatimizi toplamamıza yardımcı olur.Arka görüntü,yukarı,aşağı,sol,sağ hepsi bir anda görülebilir ama bunların hepsi bir anda beyin tarafından özümsenemez.
    Astral bedende herhangi bir fiziksel organınız yoktur.Mesela gözler. Siz uzayda süzülen, fiziksel olmayan bir bilinç noktasısınız. Aynı anda yer çekimi ve diğer fizik yasalarından da etkilenmezsiniz. Bu haldeyken yukarı veya aşağı, geri veya ileri, sağ yada sol yoktur. Projeksiyon esnasında
    bizi bu perspektife mecbur eden yaşam boyu süren alışkanlığımızdır.
    Eğer astralde etkin bir şekilde iş görmek istiyorsanız, küresel görüntüyü anlamak önemlidir.Projeksiyon sırasında bir noktada yönünüzü şaşırırsınız.Örneğin düşünmeden dönmüş, tepetaklak veya teryüz olmuş olabilirsiniz.Bu sizin doğal bakış açınızı değiştirecektir. Bu durum bilinçaltı zihninizi bulunduğunuz yeri ters çevirmesi konusunda kandırır böylece bilinçaltı zihniniz düzgünce iş görebilir.
    Astralda geri bakmak için kafanızı arkaya doğru çevirmeniz gerekmez. Sadece bakış açınızı geriye yönlendirirsiniz. Bu, hareket edilmeden yapıldığında ayna görüntüsü etkisi oluşturur.
  • You might also like

İlginizi Çekebilecek

Galaksilerin sayısı

Güneş onun etrafında dönen gezegenlerle birlikte saniyede 250 km hızla galaksinin merkezi çekirdeği etrafında döner.Güneşin haraket yörünges...