• Astral seyahat nedir

    Bugün sizlere daha farklı konu hakkında bilgi aktarmak istedim.Bu, parapsikoloji ilmine dahil astral seyahattir.Astral seyahatin genel tanımı şöyledir:
    İnsan vücudu birden fazla bedenin bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Bedenlerden ilki gözle görünen,et ve kemikten oluşan fiziki bedendir.
    Astral ayrılmayı yaptıktan sonra kullandığımız beden ise enerjiden oluşan astral bedendir.Buna bir nevi ruh da denilebilir.
    Astral bedenimizle ayrılmayı yaşadıktan sonra duyu organlarımız fiziki bedenimizdekiler değil,astral bedenimizde var olanlardır.Yani fiziki bedende olduğu gibi astral bedenin de kendine ait duyu organları vardır.Bu yüzden görme,işitme ve hissetme gibi yetilerimiz eskisi gibi değil,daha iyi çalışacaktır.Bunun nedeni fiziki bedendeki aksaklıkların astral bedene taşınmaması ve astral boyutta cisimlerin değil,frekans ve hislerin astral gözle görülebilir olmasıdır.
    Kimilerine göre astral seyahati bilinçli olarak yaşamak, bilime veya doğa kanunlarına aykırı,bazılarına göre bir ilim,bazılarına göre ise beynimiz oynadığı küçük bir oyundur.
    Bazı değil,hatta bir çok insanlar astral seyahata çeşitli korkuları yüzünden çıkamıyor veya çıkmaktan korkuyor.Bu korkular çeşitli varlıklarla yüzleşmekten kaynaklanıyor.Bazı kısım cinle karşılaşacağından korkarken,bazı kısımsa Dünya`da korktuğu her hangi hayvanla (örneğin; örümcek) yüzleşeceğinden korkuyor.Sevgili okurlar,bu korkuları yenmeniz için öncelikle bilmelisiniz ki, Kitap`ımızda `İnsanın tüm varlıklardan üstün` olduğu belirtiliyor.Yani siz astral seyahata çıkarken,kendinizi diğer enerji kaynaklı kötü ruhlardan,cinlerden üstün görmelisiniz.
    Ve önemli bir sorulardan biri de, astral seyahat sırasında zarar görmek veya ölmekle ilgilidir.Öncelikle,eğer inançlısınızsa,size bir bilgiyi aktarayım.Kuran Zümer 42`de diyor: "Allah, insanların ruhlarını öldüklerinde, ölmeyenlerinkini de uykularında alır.Ölümüne hükmettiklerinin ruhlarını tutar, diğerlerini belli bir süreye kadar bırakır..." Bu, İslam dininde Astral seyahate en sağlam delildir.Yani, bilincimiz yerinde olmadığından zaten bu olayı bilinçsiz yaşıyoruz. Bi` de bilinçli yaşasak nasıl olur?! Bunun için de arkadaşlar,bu projede ölüm veya zarar görme gibi bir şey söz konusu olamaz.Ama büyük miktarda enerji kaybı sonucunda bedenimize döndükten sonra baş arısı,bulanıklık gibi hisler geçirebiliriz.Bu zaman en iyisi kendini uykuya vermektir.Çünkü uyku sırasında bedenimiz yeni enerji toplar, uyandığımızdan sonra eski halimize döneriz.
    Not: Hala korkularınız varsa,korumasız astral seyahata çıkmayın.Yani,astrala çıkmazdan önce,kendinizi koruyacak bir sıra teknikler yapın ve size enerji verecek yiyecekler yiyin.
    Bu yazım bu kadar.Astral seyahat konusunda sıradaki yazılar için takipte kalın.
  • You might also like

İlginizi Çekebilecek

Galaksilerin sayısı

Güneş onun etrafında dönen gezegenlerle birlikte saniyede 250 km hızla galaksinin merkezi çekirdeği etrafında döner.Güneşin haraket yörünges...