• Beyinin gücü

    Alimler sinir sistemini sıradışı güce sahip şaşırtıcı cihaza benzediyorlar.Beyinin fonksiyonunu hayata geçirmek için bir elektron cihaz düzeltirlerse,onun hündürlüğü dünyanın en hündür binası boyunda olur.Bu cihazın kullandığı elektrik cereyanı Nyu-York şehrininn kullandığı elektrik cereyanının yarısına eşittir.
    Ayrıca onun lambalarını söndürmek için Niagara çayının tüm suyundan kullanmak gereklidir.Bu büyük cihazı ayarlamak ve kontrol etmek için tertip edilmiş kitabçığın kalınlığı adi telefon kitapçığının kalınlığından 2000 defa büyük olacaktır.
    Beyinin bir sıra inanılmaz özellikleri vardır.Araştırmacılar beyinin bir sıra fiziksel ve kimyasal özelliklerini aydınlaştırmışlar.Lakin onun bazı fonksiyonları bilinmez olarak kalıyor.
    Elektronik beyinler bir çok meseleleri akılda tutabiliyor.Lakin insan beyninin elektronik beyinden üstünlüğü onun akılda tutma yeteneğindendir.Bu kadar yeni keşiflerin yapıldığı bir zamanda hiç bir elektronik cihaz insan beyninin yaptığını yapabilmemiştir.
  • You might also like

İlginizi Çekebilecek

Galaksilerin sayısı

Güneş onun etrafında dönen gezegenlerle birlikte saniyede 250 km hızla galaksinin merkezi çekirdeği etrafında döner.Güneşin haraket yörünges...